Cum comand

www.drujbarul.ro ofera suport telefonic precum si live!


Comanda pe drujbarul.ro - piese drujba se face simlu prin 3 pasi: alegerea produsului, adaugarea acestuia in cos, comanda propriu zisa.

Pasul 1: alegerea produsului

Inainte de a alege produsul va propunem sa va autentificati pe drujbarul.ro. Avem surprize penru utilizatorii ce detin un cont  de membru drujbarul.ro.
Totodata veti putea tine evidenta cumparaturilor, veti primi cupoane de reduceri si va vom anunta atunci cand avem piese drujba la reducere.

www.drujbarul.ro va ofera 2 cai prin care puteti gasi produsul dorit: cautare cu variante sau meniul  cu ajutorul caruia puteti merge la categoria dorita.Pasul 2: adaugarea produsului in cos

Pentru a adauga produsul in cos atunci cand nu doriti sa intrat pe pagina acestuia este de ajuns sa duceti cursorul mouse-ului pe imaginea acestuia si in partea din dreapta va vor aparea cateva icon-uri. Unul dintre acestea simbolizeaza un cos.


Dati click pe denumirea acestuia, alege cantitatea dorita si dati click pe "Adauga produsul in cos".


in cazul in care nu doriti sa achizitionati si alte piese drujba mergeti cu mouse-ul la "Cosul meu" unde va oferim posibilitatea de a alege daca doriti sa vedeti continutul cosului sau sa efectuati comanda.

Ultimul pas: comanda propriu-zisa
Daca nu aveti un cont pe www.drujbarul.ro si nu doriti unul puteti alege optiunea "Comandă fără cont" dupa care veti completa campurile cu datele d-voastra: livrare, facturare, alegeti metoda de livrare precum si cum doriti sa efectuati plata.
Dupa ce ati terminat dati click pe "Confirma"
In acest caz, daca ati ales ca si metoda de plata, plata cu cardul veti fi directionat catre pagina unde veti completa cu datele cardului.
Pagina este securizata de partenerul nostru MobilPay